Celebra el Sant Jordi al centre comercial illa Carlemany, el cor de les celebracions a Andorra

Sant Jordi és una festa que no et pots perdre al centre comercial illa Carlemany. Any rere any, llibres i roses omplen la planta baixa, acostant tradició i novetats literàries als visitants. També s’organitzen activitats per promoure la lectura i la creativitat entre els més joves.

A la llibreria Llibre Idees, a la planta 2, podràs gaudir d’una intensa activitat amb la presentació i signatura de llibres d’autors destacats, com ara Mireia Rodríguez, Eva Arasa, Ludmilla Lacueva i Ivan Armengod. A més, hi trobaràs tot el que busques: des de narracions de superació personal fins a les aventures emocionants del comissari Cerni Llop.

El Club Piolet també participa a la festa de Sant Jordi a illa Carlemany amb el concurs de contes infantils. Enguany el tema és «Com seria la llegenda de Sant Jordi si passés el 2024?». No et perdis l’exposició dels contes guanyadors i finalistes, ni tampoc el contacontes de l’Andi, que tindrà lloc el dissabte 20 d’abril a les onze del matí, al centre comercial. L’exposició estarà instal·lada fins al diumenge 28 a la planta baixa.

Aprofita el Sant Jordi a l’illa Carlemany, on la tradició, els llibres i les roses es troben al centre d’Andorra.

Illa Carlemany