Avís Legal

 

 

TEXT AVÍS LEGAL

En compliment del que preveu la Llei 12/2013, del 13 de juny, que regula el comerç i el comerç electrònic, així com la Llei 35/2014, del 27 de novembre, de serveis de confiança electrònica, en el present avís legal s’informa que www.illa.adés un domini de l’empresa GESTORA DEL CENTRE ILLA CARLEMANY, SLU,amb domicili social a Av. Carlemany, 68, C. C. Illa Carlemany, desp. 501, AD700 ESCALDES-ENGORDANY (PRINCIPAT D’ANDORRA), telèfon +376 892 000 i correu electrònic info@illa.ad.

Inscrita al Registre de Societats del Principat d’Andorra amb el número 6256 i amb número de registre tributari L-701412-V.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb la nostra delegada de protecció de dades, que us resoldrà qualsevol dubte o us farà qualsevol aclariment al respecte. Les seves dades de contacte són: Berta Faura, DPD Centre Comercial Illa Carlemany, lqpd@grupcm.com.

ACCÉS I USUARIS

L’accés al lloc web www.illa.ad atribueix a qui hi accedeix la condició d’usuari o usuària, i expressa l’acceptació plena i sense reserves per part de l’usuari o usuària de totes i cadascuna de les presents condicions d’ús.

La prestació del servei del lloc web té caràcter gratuït. No obstant això, GESTORA DEL CENTRE ILLA CARLEMANY, SLU, es reserva la possibilitat de condicionar l’accés de determinats serveis puntuals al previ registre dels usuaris mitjançant l’emplenament del corresponent formulari d’alta d’inscripció al butlletí d’informació o newsletter, que es trobarà, si escau, a disposició de qui desitgi registrar-se com a usuari o usuària registrada.

Quan calgui que els usuaris es registrin com a usuaris registrats o aportin dades personals per poder accedir a algun dels serveis específics, a la recollida i tractament de les seves dades personals, se’ls aplicarà el que disposa l’epígraf sobre política de privacitat

Els usuaris es comprometen a utilitzar el lloc web i els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe, els usos generalment acceptats i l’ordre públic.
Així mateix, queda prohibit, l’ús del web amb finalitats il·lícites o lesives contra GESTORA DEL CENTRE ILLA CARLEMANY, SLU, qualsevol de les societats del seu grup o qualsevol tercer, que, de qualsevol manera, puguin causar perjudici o impedir el funcionament normal del lloc web.

POLÍTICA DE PRIVACITAT DEL LLOC WEB I LES APLICACIONS

En utilitzar el present lloc Web, les aplicacions, i/o en comunicar-se electrònicament amb GESTORA DEL CENTRE ILLA CARLEMANY, SLU, a través del seu web www.illa.ad, es recullen i es tracten les dades personals que se sol·liciten als usuaris. Les dades subministrades pels usuaris quedaran incorporades a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, titularitat de GESTORA DEL CENTRE ILLA CARLEMANY, SLU,el qual serà processat amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats pels usuaris. Els usuaris autoritzen el tractament automatitzat de les dades personals subministrades, necessàries per a la prestació dels serveis pactats, que es regeixen per la present política de privacitat.

La informació personal recollida dels clients registrats s’emmagatzema en una base de dades propietat de GESTORA DEL CENTRE ILLA CARLEMANY, SLU,que assumeix les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixin la confidencialitat i integritat de la informació d’acord amb el que estableix la Llei LQPD 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals, així com el Reglament de protecció de dades de caràcter personal RGPD UE- 2016/679.

GESTORA DEL CENTRE ILLA CARLEMANY, SLU, a través del seu web, utilitzarà les dades subministrades pels usuaris de manera interna per donar-los a conèixer serveis, concursos i publicacions que pogués considerar d’interès per als usuaris.

Els usuaris accepten que les seves dades personals siguin cedides a altres empreses del grup GESTORA DEL CENTRE ILLA CARLEMANY, SLU, amb l’única finalitat d’una millor prestació del servei, respectant, en tots els casos, la legislació andorrana sobre la protecció de les dades de caràcter personal , i no comunicarà aquestes dades a tercers, excepte quan sigui estrictament necessari per gestionar i mantenir la relació amb GESTORA DEL CENTRE ILLA CARLEMANY, SLU, o prèvia autorització per part seva en particular.

En qualsevol cas, les seves dades seran tractades amb un nivell de protecció d’acord a les normes aplicables sobre protecció de dades i no se sotmetran a decisions automatitzades.

La responsable del tractament de les dades personals que els usuaris facilitin en accedir i utilitzar el lloc web i les aplicacions és GESTORA DEL CENTRE ILLA CARLEMANY, SLU,amb domicili social a aquest efecte a Av. Carlemany, 68 – AD700 ESCALDES-ENGORDANY (PRINCIPAT D’ANDORRA).

La legitimació per al tractament és l’interès legítim de GESTORA DEL CENTRE ILLA CARLEMANY, SLU, a mantenir la relació existent amb els usuaris i, si escau, el seu consentiment. Per tant, GESTORA DEL CENTRE ILLA CARLEMANY, SLU, recollirà i mantindrà les seves dades mentre la relació sigui vigent i, si escau, els usuaris no revoquin el consentiment que han prestat al tractament de les seves dades. En tot cas, quan les dades personals no siguin necessàries per a la finalitat per a la qual van ser recollides i mentre no es procedeixi a la seva cancel·lació definitiva, es conservaran de manera bloquejada.

Qualsevol persona usuària registrada pot, en qualsevol moment, exercir el dret d’accedir, rectificar i, si escau, suprimir les seves dades de caràcter personal subministrades a la web www.illa.ad mitjançant comunicació escrita dirigida a GESTORA DEL CENTRE ILLA CARLEMANY, SLU, Av. Carlemany, 68 – AD700 ESCALDES-ENGORDANY (PRINCIPAT D’ANDORRA). Aquesta comunicació també es podrà fer mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça de la nostra DPD: Berta Faura, lqpd@grupcm.com.

Els usuaris es comprometen a notificar qualsevol canvi o modificació de les dades personals que hagin facilitat. Qualsevol pèrdua o dany causat al lloc web o per part d’agents a GESTORA DEL CENTRE ILLA CARLEMANY, SLU, o per part de qualsevol tercer mitjançant la comunicació d’informació errònia, inexacta o incompleta serà responsabilitat única i exclusiva dels usuaris.

Illa Carlemany