Celebra un Dia de la mare pel·lícula a illa Carlemany!

Celebra un Dia de la mare pel·lícula a illa Carlemany!

El diumenge 5 de maig és el Dia de la Mare i illa Carlemany, el centre comercial líder a Andorra, posa a la teva disposició les millors opcions perquè el puguis celebrar d’una manera excepcional. Premiem les teves compres amb entrades de cinema! (Promoció vàlida per als cent primers tiquets de compra.)

Celebra amb nosaltres el 5 de maig i aconsegueix entrades de cinema gratuïtes presentant un tiquet de compra o consumició d’un mínim de 25 € de qualsevol establiment del centre. Les entrades són vàlides fins al 30 de juny i només s’admet un tiquet per persona.

La promoció és vàlida només per a les cent primeres persones que passin pel punt d’atenció al client amb un tiquet. Les entrades de cinema són dobles; així podràs compartir aquest regal amb la teva mare o amb qui vulguis.

A illa Carlemany trobaràs el regal perfecte per a la teva mare. Des de moda i complements fins a joieria, electrònica i cosmètics, tenim tot el que necessites per sorprendre-la. Tant si busques una bossa de mà elegant, la peça de vestir ideal per a l’estiu o aquell regal especial que farà que li brillin ulls, les nostres botigues disposen d’una selecció àmplia de productes.

I, si encara no tens clar què comprar-li, una targeta regal és una molt bona solució. Disponible des de 25 € fins a 500 €, és vàlida a totes les botigues i restaurants del centre. Així, no cal que t’amoïnis per la talla, el color o el gust de la teva mare; amb la targeta regal podrà triar el que més li agradi durant tot un any.

Aprofita aquest dia de la mare per mostrar-li tot l’amor i l’afecte que sents per ella, i fes les compres a illa Carlemany, el lloc perfecte per trobar regals únics i especials. No esperis més i vine a celebrar aquest dia tan especial amb nosaltres!

Illa Carlemany