Viu un Sant Jordi amb majúscules al centre d’Andorra!

Viu un Sant Jordi amb majúscules al centre d’Andorra!

A illa Carlemany celebrem Sant Jordi amb majúscules, des del divendres 21 fins al diumenge 23, amb activitats infantils, presentacions de llibres, exposició de contes i, és clar, llibres i roses.

 

Concurs de contes i exposició

El Club Piolet ha convocat el II Concurs de Contes de Sant Jordi, amb el lema «El drac, en realitat, el va matar la princesa». Un jurat format per representants de l’entitat i d’illa Carlemany —que en som patrocinadors—escollirà dues obres per categoria: una de finalista i una de guanyadora. Els sis contes seleccionats quedaran exposats, a partir de les 18 h, a la planta baixa; llavors es lliuraran els lots de llibres i les entrades per al cinema als infants guardonats.

 

Dissabte, tallers infantils

Se n’oferiran tres. En el primer, d’11 a 14 h, es confeccionarà la titella del drac de la llegenda de Sant Jordi. En el segon, de 16 a 18 h, es crearà un llibre. I en el darrer, de 18 a 20 h, s’elaboraran felicitacions amb un poema. Tots els tallers estableixen torns de 15 minuts per als participants i un màxim de 8 participants per grup.

 

Presentacions exprés de llibres

Dissabte, a partir de les 17.30 h, cada mitja hora pujarà a l’escenari instal·lat a la planta baixa un escriptor o escriptora, que, juntament amb una persona coneixedora de la seva obra, exposarà breument els motius pels quals cal llegir el seu llibre. Les obres que es presentaran seran, per aquest ordre, Color dins la foscor, de Cecília Santañes; Aquí les penjaven, de Robert Pastor; Shanghai Andorra, de Joan Peruga i Txema Díaz-Torrent; Clava-la, de Maria Cucurull, i La Torre dels Russos, de David Gálvez. També signaran exemplars dels seus llibres.

 

Parades i contacontes amb l’Andi

Diumenge tindrem parada de llibres i de roses durant tot el dia i, a les dotze de migdia, el Club Piolet oferirà un contacontes. L’Andi explicarà les històries fabuloses dels treballs premiats al Concurs de Contes.

 

Illa Carlemany