Participa a la Cursa Popular illa Carlemany 2024!

Participa a la Cursa Popular illa Carlemany 2024!

La tretzena edició de la Cursa Popular illa Carlemany ja té data: el diumenge 12 de maig. Els carrers d’Escaldes-Engordany i d’Andorra la Vella es tornaran a convertir en l’escenari de l’esdeveniment esportiu popular més gran del país, amb l’objectiu d’assolir un altre cop la xifra rècord de tres mil participants.

Aquest Dia de l’Esport per a Tothom esdevé un dia d’una gran solidaritat, ja que en adquirir la samarreta de la cursa en el moment de la inscripció estaràs col·laborant amb el Banc d’Aliments de Càritas Andorra.

Hi ha dues opcions de recorregut: un de 5 km i un de 2 km. La cursa de 5 km s’inicia a les 10.30 h a l’avinguda Consell de la Terra, a prop del centre comercial illa Carlemany. Uns deu minuts més tard, també des d’aquest punt, començarà la cursa de 2 km.

La festa finalitza amb l’entrega de premis de les dues modalitats de la cursa al Parc Central d’Andorra la Vella, prevista per a les 11.30 h aproximadament. Es premiaran els tres primers participants classificats de cada categoria i rebran un regal. A més, entre tots els participants que acabin la cursa, se sortejaran quinze targetes regal d’illa Carlemany, de 150 € cadascuna.

Els noms dels guanyadors es faran públics el dilluns següent i les targetes es podran recollir al punt d’atenció al client de la planta baixa del centre comercial.

Inscriu-t’hi ara en línia https://www.esportperatothom.ad i no dubtis més!

Aquesta promoció i les inscripcions estan obertes fins al diumenge 28 d’abril a les dotze de la nit. A partir del dilluns 6 de maig i fins al dissabte 11, podràs recollir dorsals, xips i samarretes als punts d’atenció de la cursa instal·lats a illa Carlemany i formalitzar la inscripció presencial.

Illa Carlemany