Les mares, protagonistes a illa Carlemany!

Les mares, protagonistes a illa Carlemany!

 

El Dia de la Mare se celebra a gairebé tot el món, però canvia la data en funció de tradicions i de la història. A Andorra, és el primer diumenge de maig, coincidint amb l’arribada del bon temps i l’esclat de la primavera. Potser per això és habitual regalar flors, però al centre comercial t’oferim més alternatives. 

 

Perfum, una altra opció majoritària

Regalar un perfum també és una opció d’èxit. Ara és l’hora de comprar fragàncies d’inspiració floral, cítriques, suaus o fresques: a Júlia Perfumeria, situada a la planta baixa, n’ofereixen un bon ventall i de les millors marques. A Rituals, també a la planta baixa, presenten línies aromàtiques que van més enllà del perfum i afegeixen cremes corporals a les acurades caixes de regal.

 

Aprofitant l’inici de temporada

Els aparadors estan plens de propostes de la nova temporada, com ara bosses de mà, joies o peces de roba. Si coneixeu bé l’estil de la mare, de ben segur que li encaixa qualsevol proposta d’OBag, Liu·Jo, Guess, Tango o Alex Boutique. I una joia de Swarovski o de Pandora, o un rellotge de Montblanc? I unes ulleres de sol de Quars o d’Alain Afflelou?

Targeta regal d’illa Carlemany: l’encerteu segur!

Si no us acaben de fer el pes els perfums, les joies, la roba, els moneders, la telefonia o la informàtica, teniu l’opció de la targeta regal d’illa Carlemany: una alternativa excel·lent per no presentar-vos a casa de la mare amb les mans buides.

L’import que vulgueu, a l’instant

Decidiu quant us hi voleu gastar i només heu d’anar al Punt d’Atenció al Client i sol·licitar-la. A l’instant la carreguen i us l’emporteu, perquè ves a saber què vol dir la mare quan diu que vol el «dallonses»… Així, es podrà comprar el que més li agradi.

Illa Carlemany