El millor regal i celebració de Sant Valentí a illa Carlemany

El millor regal i celebració de Sant Valentí a illa Carlemany

El febrer té el dia 14 marcat. És Sant Valentí o Dia dels Enamorats, que a casa nostra competeix amb Sant Jordi, però que a la resta del món no té competència.

Si bé l’amor cal demostrar-lo cada dia, una bona manera de revifar-lo és organitzar una vetllada especial o fer un obsequi adient. Sant Valentí és l’excusa perfecta, i el centre comercial illa Carlemany, l’escenari idoni, ja sigui per celebrar-ho o per encertar el regal.

Celebració de pel·lícula combinant entrada a Cinemes illa i sopar en qualsevol restaurant d’illa Carlemany

A vegades les coses senzilles són les millors. Sortir a sopar i anar a veure una bona pel·lícula al cinema és una proposta bona, bonica i barata. La Roma, a la planta 2, ofereix un menú que inclou l’entrada al cinema. El Foster’s Hollywood és una bona aposta per un bon sopar, per la varietat de la carta, i el Bistrot és l’opció més selecta i refinada d’illa Carlemany.

A illa Carlemany, segur que hi trobes el regal

Si voleu fer la celebració a casa, el centre comercial també ofereix alternativa. Si sabeu cuinar, el supermercat Caprabo bons productes per a elaborar un menú especial. I per a acabar d’arrodonir la vetllada, tingueu el regal a punt: el perfum de la Júlia, el detall de Rituals o la joia de Swarovski o de Pandora, entre altres opcions.

I si no, la Targeta Regal

Si teniu por de no encertar el regal, sempre queda el recurs de la Targeta Regal d’illa Carlemany. Es ven tot l’any al Punt d’Atenció al Client, és vàlida a tots els establiments i la persona que la rep pot comprar el que més li agradi.

Illa Carlemany