Andorra, escenari de les finals de la Copa del Món d’Esquí Audi FIS 2023

Andorra, escenari de les finals de la Copa del Món d’Esquí Audi FIS 2023

Del 13 al 19 de març, Andorra acull les finals de la Copa del Món dEsquí Audi FIS, un dels esdeveniments més importants dins de lescenari de lesquí alpí. LAbarset i la plataforma de Soldeu seran el centre d’atenció, ja que s’hi disputaran les competicions i s’oferiran altres esdeveniments paral·lels.

El centre comercial illa Carlemany, però, no en queda al marge. És el punt on es viu lesdeveniment al centre dAndorra. Una decoració especial a tot el centre comercial anuncia la fita des de fa dies. Les proves més importants que es disputin durant la setmana es podran seguir a través de la pantalla que hi instal·larà Grandvalira.

Una setmana en què Andorra celebra també els trenta anys de la Constitució

Una gran cerimònia dinauguració a la pista Avet, a Soldeu, donarà el tret de sortida a la setmana gran de lesquí a Andorra. Equips de mig món competiran al cor del Pirineu per pujar al podi, en una setmana en què el país també celebra haver-se fet un lloc en el món. El dimarts 14 farà trenta anys de laprovació, en referèndum, de la Constitució andorrana, un pas important que va permetre al país entrar en una nova era i situar-se al món, com també ho és acollir competicions esportives dalt nivell que demostren, entre altres coses, el saber fer daquest petit gran país.

El festiu de la Constitució, el centre comercial obre les portes

El Dia de la Constitució és un dels quatre festius anuals en què els comerços tanquen. Malgrat això, el centre comercial obrirà les portes perquè cafeteries, restaurants i cinemes ofereixin els seus serveis. Les persones turistes i les residents tindran, així, la possibilitat de gaudir duna estona doci.

Illa Carlemany