Rebaixes de les marques d’esports d’hivern d’illa Carlemany

Rebaixes de les marques d’esports d’hivern d’illa Carlemany

Els establiments de material i equipament per a esports d’hivern d’illa Carlemany fan rebaixes des del 3 de febrer fins al 16 d’abril, tot just quan finalitza la temporada d’esquí. Bons preus i bones marques quan encara queden força dies per lliscar per les pistes de Grandvalira, Pal-Arinsal i Ordino-Arcalís, o practicar esquí nòrdic a Naturland.

Troba la teva marca a illa Carlemany

El centre comercial illa Carlemany concentra un bon nombre de marques de roba esportiva:

Salomon, The North Face, Peak Performance, Haglöfs i Helly Hansen i les de complements Garmin i Oakley.

A més, a la segona planta, també hi ha Sportech, un establiment multimarca que ofereix productes d’altres temporades.

L’oferta és majúscula, com correspon a un país on el 90 % del territori és d’espais naturals protegits i que disposa de més de 300 quilòmetres de pistes d’esquí. No ha de sorprendre que les millors marques vulguin tenir presència al centre d’Andorra, al centre comercial illa Carlemany.

Salomon, The North Face, Oakley i Garmin, a la planta baixa

Els quatre establiments se situen l’un al costat de l’altre. Mentre que Garmin ofereix productes d’excel·lent disseny per a gaudir-los a l’exterior, amb la navegació GPS i la tecnologia portable com a base, a Oakley hi trobareu principalment propostes d’ulleres i cascs per a esquiar i fer surf.

Salomon ofereix creacions d’equipaments que veritablement transformen les experiències esportives, també les d’hivern. Juntament amb The North Face, presenten propostes tècnicament desenvolupades, ben dissenyades, innovadores i confortables, basant-se en l’experiència de primeres figures de l’esport d’hivern amb les quals col·laboren.

Peak Performance, Haglöfs i Helly Hansen, a la planta 1

Les tres marques ofereixen equipament de primera, no hi ha dubte. Disseny, estil, tecnologia, materials innovadors i sostenibilitat són alguns dels conceptes que caracteritzen les propostes d’aquestes prestigioses marques que donen suport a esportistes, dels quals també aprenen a l’hora de dissenyar els productes. Així, ofereixen solucions per a lliscar per la neu amb tota la mobilitat necessària i sense passar fred.

Illa Carlemany