Targeta regal

COM ACONSEGUIR LA TARGETA REGAL

CONDICIONS GENERALS D’ÚS DE LA TARGETA REGAL

Aquesta targeta només és vàlida per a comprar als establiments d’illa Carlemany, excepte a l’aparcament, i sempre que acceptin Mastercard. Està carregada amb l’import sol·licitat. Podeu consultar el saldo de la targeta al Punt d’Atenció al Client i en qualsevol caixer de Creand. Tingueu en compte la data de caducitat de la targeta. Per a utilitzar-la, cal que hi hagi saldo disponible. En cas de robatori, pèrdua, deteriorament o irregularitat, illa Carlemany es reserva el dret de substituir la targeta o anul·lar-la. Assegureu-vos de no comprar per un import superior al saldo, ja que l’operació serà denegada. Si voleu fer una compra d’un import superior al saldo de la targeta, heu d’indicar al comerciant que cobri només l’import exacte de la quantitat disponible a la targeta i heu de proporcionar-li una altra forma de pagament per a la diferència, si ho permet l’establiment. En cas de devolució dels béns o serveis adquirits, conserveu el comprovant de l’operació, el tiquet de compra i la targeta. Cada vegada que utilitzeu la targeta, autoritzeu illa Carlemany a descomptar l’import de la transacció del saldo del fons associat a la targeta. Esteu d’acord a protegir la targeta com si es tractés de diners en efectiu. La sol·licitud, la recepció i l’ús d’aquesta targeta impliquen que accepteu de manera expressa, com a persona usuària, tots i cadascun dels punts d’aquestes condicions generals d’ús.

EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITATS

No disposar de fons suficients a la targeta per a completar la transacció. La negativa d’un comerciant a acceptar la targeta. Un funcionament incorrecte del terminal electrònic on es fa la transacció. Impossibilitat d’accedir a la vostra targeta després que n’informeu de la pèrdua o robatori. Si alguna circumstància fora del nostre control (incendi, inundació, error de comunicació, etc.) impedís la transacció, tot i les precaucions raonables preses. Per alguna retenció o si el vostre fons estigués subjecte a un procés legal o per altres impediments que en restringissin l’ús. Si hi ha motius per a creure que la transacció sol·licitada no està autoritzada. La qualitat, la seguretat, la legalitat ni cap altre aspecte dels béns o serveis que adquiriu amb la targeta.

ALTRES TERMES

Si es determinés que alguna de les disposicions d’aquestes condicions generals d’ús no són vàlides o exigibles segons els termes legals de qualsevol norma, llei o reglamentació de qualsevol organisme, això no afecta la validesa o el caràcter executor de la resta de disposicions de les condicions. Aquesta targeta ha estat emesa per Creand – Crèdit Andorrà, el qual en té tots els drets reservats.

Per rebre’n més informació o ajuda addicional, truqueu al telèfon que apareix al dors de la targeta.

[/cm

 

Illa Carlemany