Preparar-se per a l’estiu a illa Carlemany

Preparar-se per a l’estiu a illa Carlemany

El bon temps ja es nota i d’aquí a poques setmanes celebrarem el solstici d’estiu, el tret de sortida oficial de la temporada de bany i sol. Serà el moment de veure si l’exercici físic practicat al Next —el gimnàs, situat a la planta 2— i haver dut una alimentació correcta ens premiarà i si, entre altres coses, podrem lluir un atractiu banyador de la botiga Tezenis, que és a la planta 0 del centre comercial.

Més enllà de les raons estètiques, practicar exercici físic de manera continuada i mantenir una alimentació sana millora el nostre benestar. Com també ho fa el sol, i és que prendre’l d’una manera correcta i amb seny ens millora l’ànim, enforteix els ossos i allunya l’osteoporosi, manté a ratlla la tensió, activa les defenses, regula el nostre bioritme i millora les afeccions de la pell. Així doncs, que ens toqui el sol és bo però, atenció, tot excés és dolent i exposar-s’hi a les hores centrals del dia —entre les 12 del migdia i les 4 de la tarda— sense cap tipus de protecció o bé moltes hores ens pot acabar passant factura: envelliment prematur de la pell, danys oculars i càncer de pell, per exemple.

No s’ha de castigar la pell. Cal fer servir una bona crema protectora solar i una d’hidratant després, que ens ajudarà a evitar el ressecament. Això ho saben bé a la Galeno d’illa Carlemany o a Júlia, de la planta baixa del centre comercial. Allí, i també a la perruqueria Franck Provost o a Centres Ideal, establiments situats a la planta 2, t’oferiran bons consells i millors productes a fi de tractar els cabells i tenir la pell a punt per a fer front al desgast inevitable que produeix no tan sols el sol, sinó també la sal o el clor de la piscina.

Illa Carlemany