Comença l’estiu a illa Carlemany: comença l’espectacle!

Comença l’estiu a illa Carlemany: comença l’espectacle!

 

La nit de Sant Joan dona el tret de sortida a l’estiu. La data és com aixecar el teló d’una funció dividida en diversos actes: el de les festes populars, el de les vacances i els viatges, el de les trobades amb amics, el dels concerts memorables, el del mar o la piscina, el de la roba lleugera i acolorida. Tot això i molt més és l’estiu, tot un espectacle que al Centre Comercial illa Carlemany celebrarem amb rebaixes, sortejos, promocions, regals i esdeveniments.

 

 

Rebaixes d’estiu d’Andorra a illa Carlemany

 

D’entrada, el dia 23 comencen les rebaixes. La moda més refrescant més a l’abast encara de tothom, amb peces de colors vius i teixits vaporosos, calçat còmode i fresc i complements més agosarats que mai. Al nostre Centre Comercial illa Carlemany, situat al centre d’Andorra, trobaràs rebaixes en roba, productes de cosmètica, esport, electrònica i tot el que et puguis imaginar al millor preu. Consulta tots els nostres establiments aquí.

 

 

L’estiu a illa Carlemany

 

 

Rebaixes, sortejos, promocions, regals i esdeveniments a illa Carlemany

 

Al Centre Comercial illa Carlemany donem la benvinguda a l’estiu amb dues promocions espectaculars:

 

  • El sorteig de 100 entrades de seient per a la funció inaugural de MUV, l’espectacle del Cirque du Soleil que només es podrà veure a Andorra. Per cada 10 € de compra en un mateix tiquet, obteniu una butlleta. Ompliu-la i dipositeu-la a l’urna.
  • El repartiment gratuït d’un total de 600 entrades a peu dret vàlides per a les funcions de MUV dels dimarts, dimecres i dijous. Només cal passar el mateix dia de la funció pel centre comercial, emplenar la butlleta de sol·licitud i endur-se una de les cinquanta entrades per al mateix dia.

 

I per ser els primers a saber tot el que tenim preparat aquest estiu, com participar-hi i gaudir-ne, visiteu www.estiu.illa.ad. Senyores i senyors, passin, vegin i visquin el millor estiu de la seva vida amb illa Carlemany, el centre d’Andorra!

 

Illa Carlemany