La targeta regal d’illa Carlemany: amb ella encertes segur!

La targeta regal d’illa Carlemany: amb ella encertes segur!

El regal més pràctic de Nadal —i de qualsevol moment de l’any— és, sense cap mena de dubte, la targeta regal d’illa Carlemany, perquè et permet disposar de tot illa Carlemany a la butxaca!

Té tot el sentit del món regalar la targeta d’illa Carlemany

«Quin número de peu fa, el pare?», «Quina colònia sol portar, el Joan?», «Li agradarà aquest color, a l’Elvira?».

Quants cops t’has trobat amb aquests dilemes a l’hora de pensar i fer un regal? Encertar les preferències i els gustos de tothom és difícil. Per això, a illa Carlemany hem buscat una solució: la targeta regal. Amb ella, segur que encertes la talla, el color, l’estampat o el model.

Fàcil de comprar i força temps per gaudir-ne

La targeta regal del centre comercial illa Carlemany està tot l’any a la venda al Punt d’Atenció al Client de la planta baixa. Només cal que la demanis, fixis l’import de càrrega, omplis el full de compra i te l’enduguis.

Es pot carregar amb un import mínim de 25 € i un màxim de 500 €, i només es pot pagar amb targeta bancària. És vàlida a tots els establiments del centre comercial illa Carlemany, des de les botigues fins als restaurants i cafeteries, els cinemes o el supermercat. L’única excepció és l’aparcament.

S’entrega en un embolcall que es pot personalitzar amb el nom de la persona destinatària, que en podrà fer ús quan vulgui, sempre dins del període de caducitat. A més, en tot moment es pot consultar el saldo, o bé passant pel Punt d’Atenció al Client, o bé als caixers automàtics de Crèdit Andorrà situats a la planta baixa.

Illa Carlemany