Viure el Nadal a illa Carlemany té tot el sentit del món!

Viure el Nadal a illa Carlemany té tot el sentit del món!

L’ambientació, les activitats per a petits i grans, les rebaixes abans de Nadal, la més gran oferta comercial i d’oci sota un mateix sostre, disposar d’un aparcament còmode i d’un supermercat on abastir-se per als àpats de festes: tot això dona sentit al Nadal a illa Carlemany, i per això és el centre d’Andorra!

Abans de festes, té tot el sentit del món anar de rebaixes!

Què millor que anar de shopping aquests dies havent-hi ja rebaixes? A illa Carlemany, des del divendres 16 de desembre, ja se’n pot gaudir a la majoria d’establiments. Això representa un gran estalvi a l’hora de comprar els regals de Nadal i Reis, i també si volem estrenar a la nit de Cap d’Any!

Si vols regals, té tot el sentit del món escriure la carta al Pare Noel i als Reis!

Què ens duran el Pare Noel o els Reis Mags d’Orient si no saben el que volem? Té tot el sentit del món, doncs, que els escriguem la carta i els hi entreguem. Si és en persona millor, oi?

Descarrega aquí la carta del Pare Noel
Descarrega aquí la carta dels Reis Mags

El Pare Noel les recollirà a illa Carlemany els dies 22 i 23 de desembre de 17 a 20 h i el 24 d’11 a 13 h. El Carter Reial ho farà els dies 3 i 4 de gener de 17 a 20 h i el 5 d’11 a 13 h.

Té tot el sentit del món que fem els millors paquets de regal!

El servei d’embolicar paquets l’ofereix el centre comercial illa Carlemany tot l’any, però és en aquestes dates quan es fa més necessari que mai un embolcall especial. Al Punt d’Atenció al Client t’embolicaran els obsequis d’allò més bé, perquè la primera impressió ja compta! Hem preparat bosses, papers i llaçades per fer-ho ben maco, tot amb material reciclat i reciclable.

No dubtis d’estar al dia de tot el que fa el centre comercial illa Carlemany. Res millor que inscriure’t al butlletí informatiu!

VISUALITZA EL VÍDEO “REBAIXES AMB SENTIT A ILLA CARLEMANY”

Illa Carlemany