Celebra Meritxell amb illa Carlemany i el Piolet!

Celebra Meritxell amb illa Carlemany i el Piolet!

Restauració i cinemes oberts, i activitats infantils per a celebrar Meritxell a Andorra

La festa de Meritxell, el 8 de setembre, marca el final de l’estiu i el retorn a la normalitat, ja que l’endemà comença el curs escolar.

A illa Carlemany, a més de tenir obertes cafeteries, restaurants i cinemes, el dia de Meritxell celebrem la festa nacional d’Andorra amb activitats infantils i amb els personatges del Club Piolet: el Piolet, la Violeta i l’Andi.

El dia de Meritxell, a illa Carlemany obrim

Gaudeix de la nostra restauració i dels cinemes

El comerç tanca el dia de Meritxell, però illa Carlemany, el centre d’Andorra, obre al públic les cafeteries, els restaurants i els cinemes en horari habitual. Comenceu la jornada esmorzant al MyCorner, a la Dehesa Santamaría o a l’Starbucks; després, per dinar, trieu entre el Bistrot, la Roma o el Foster’s Hollywood, i arrodoniu la jornada amb una sessió als Cinemes illa.

El dia de Meritxell per als infants

Matí amb tallers de manualitats i amb els personatges del Club Piolet

Per als infants el dia comença a les deu del matí amb tallers de manualitats i de pintar cares, fins que arribin el Piolet, la Violeta i l’Andi. Tots tres saludaran els infants i hi compartiran una estona. Els més petits s’hi podran fer una foto per endur-se un record de la jornada. Després, a les dotze, faran el seu espectacle.

Celebra Meritxell amb illa Carlemany i els personatges del Club Piolet, i gaudeix d’un final d’estiu entretingut i amè. Un altre cop, illa Carlemany és el centre d’Andorra!

Illa Carlemany