La moda de tardor, a illa Carlemany

La moda de tardor, a illa Carlemany

Descobreix les noves tendències al nostre centre comercial illa Carlemany

Els aparadors de la seixantena de botigues de moda i complements del centre comercial illa Carlemany ja llueixen les propostes de la tardor de 2022. Les tendències esbossades a les passarel·les internacionals porten nous colors, formes i teixits per fer front al fred amb estil i personalitat.

El color de la temporada

Et descobrim els colors de moda que lluiran les nostres botigues d’illa Carlemany

El color de la temporada serà el rosa. Ja aquest estiu ha triomfat, però a la tardor la tonalitat fúcsia es col·locarà al capdamunt del pòdium, seguida de prop pel blau oceà Pacífic.

Els teixits més còmodes per a dona i per a home

A les nostres botigues predominaran els teixits de llana suau i flexible

El punt —des de vestits sencers fins a conjunts de pantalons o de faldilles i jersei— compartirà espai amb el tweed, un teixit de llana suau i flexible originari d’Escòcia que —llis, amb quadres o amb espigues— ofereix elegància i distinció en americanes, abrics, barrets o gorres per a home i per a dona.

Els estils i les estètiques que marcaran la roba de dona

Estil preppy

L’estil preppy proposa minifaldilles de plecs, gorres i jerseis de rombes, però exagerant de manera molt potent l’estètica dels anys dos mil.

Futurista i motorista

Aquesta temporada triomfarà l’estètica futurista i motorista, amb guants, granotes i ulleres retro. I la tendència de la roba ampla —dues talles més de la que necessitem— continuarà i s’exagerarà amb l’ús de les muscleres XXL.

Els imprescindibles de roba de dona

Troba a illa Carlemany les peces de roba del moment

Les peces must són: un bàsic com la samarreta blanca de tirants, la cotilla —que torna amb força—, les botes exageradament altes i la capa. Sí, la capa torna com a peça d’abric i en qualsevol estil, del boho al més sofisticat. Ara bé, la peça de cuir, de qualsevol color, continua estant de moda, com la temporada passada.

Ara que ja coneixes les tendències de la moda, et convidem a passejar pel nostre centre comercial i a comprovar que la roba de tardor és tota a les botigues d’illa Carlemany, el centre de la moda a Andorra.

Illa Carlemany