Troba l’olor perfecta per a la llar a illa Carlemany

Troba l’olor perfecta per a la llar a illa Carlemany

Aromatitza casa teva: prepara-la perquè sigui el millor refugi aquesta tardor

A la tardor —temps de vent, pluja i menys hores de llum— la llar es converteix en un dels nostres refugis preferits. És el moment de retornar-li calidesa i crear un ambient agradable i acollidor, i podem fer-ho procurant una aroma amable a totes les nostres estances.

Espelmes amb perfum, olis essencials, encens, esprais o bossetes d’herbes aromàtiques. Són els recursos per quan volem que facin bona olor la casa i els armaris i calaixos del vestidor.

Aporta calidesa i personalitat a la llar

Les espelmes, cada cop més d’elaboració natural i amb diversitat d’olors, aporten calidesa i un plus d’elegància a la llar. També els olis essencials, diluïts en aigua, poden donar una personalitat pròpia a les nostres estances, aplicats amb cremadors, boles de fusta impregnades i aparells elèctrics específics, o difosos per impregnació de les barretes de fusta conegudes amb el nom de mikados.

Els adeptes de l’encens l’associen a la calma i a l’espiritualitat. També hi ha qui impregna cortines, coixins o tapisseria amb esprais. Una molt bona solució per a calaixos i armaris són els saquets d’espígol, d’espècies o de cítrics secs.

Troba l’olor ideal a Natura i Rituals d’illa Carlemany

Natura i Rituals són els establiments del centre comercial que ofereixen més solucions per aromatitzar la teva llar. Rituals disposa de línies globals d’aromateràpia que ofereixen una mateixa olor en tots els sistemes possibles (espelmes, esprais, mikados…) per evitar les barreges i donar uniformitat olfactiva. Natura està especialitzada en encens i altres possibilitats. Ambdós ofereixen una gran varietat de fragàncies, des de les més accentuades fins a les més subtils.

Tot el que necessites per a tu i la teva llar ho trobaràs a les botigues del centre comercial illa Carlemany.

Illa Carlemany