Els gossos tenen el seu espai a illa Carlemany!

Els gossos tenen el seu espai a illa Carlemany!

El centre comercial permet que entrin gossos a les instal·lacions comunes, acompanyats i lligats, i sempre que es mantingui net el recinte i es faci cas de les recomanacions, com ara l’ús de les escales mecàniques. A més, illa Carlemany disposa d’un establiment dedicat a les mascotes que ofereix un ampli ventall de productes i complements per al seu benestar: Hunter by Yorky’s.

La responsabilitat de tenir una mascota

Tenir una mascota no és com tenir una joguina. Cal pensar-s’ho bé abans d’acollir-ne una, perquè, més enllà de les despeses en atencions sanitàries, requereixen el compromís de complir certes responsabilitats. Cal valorar molt bé si es regalen gats, gossos, tortugues o hàmsters, ara que tenim Nadal a tocar, perquè se n’acaben abandonant un gran nombre un cop passat cert temps, ja que tenir una mascota comporta feina, compromís i obligacions.

Qualsevol mascota és vàlida?

No. Si finalment decidim tenir una mascota, cal decidir de quina ens podem fer càrrec segons les atencions que requereixi i el nostre estil de vida. No és el mateix un gat que un gos, o un gos petit que un de gran, un peix, un ocell o un rèptil. Cal una gran dosi de realisme: si vivim en un pis petit, val més optar per un gos petit; si som de viatjar molt, què farem amb la mascota quan marxem de casa?

Adoptar o comprar?

Quin dilema! Hi ha molts animals abandonats que esperen una segona oportunitat, però si optem per comprar, cal que ens garanteixin que el procés és legal, perquè no ens enganyin amb l’únic propòsit de traficar amb els animals.

Illa Carlemany