El grup musical Buhos encetarà el Nadal a illa Carlemany

El grup musical Buhos encetarà el Nadal a illa Carlemany

El centre comercial ultima els detalls de la decoració de Nadal que a partir de dijous vinent dia 23  ja lluirà encesa, després de la inauguració que presidirà la banda catalana Buhos.

Dijous 23 de novembre, a les 20 h

Amb un format i un horari nous, illa Carlemany, el centre d’Andorra, donarà la benvinguda al Nadal amb un petit concert de Buhos, totalment gratuït, que cantarà les seves cançons més conegudes. L’aforament és limitat. Durant l’acte també tindrà lloc el tradicional compte enrere.  Durant un mes i mig la decoració i les activitats convertiran illa Carlemany en un punt obligat de visita, on es viurà el doble de Nadal!

Arbre gegant i més de 30.000 punts de llum

L’ambientació, que inclou estels, garlandes, arbres, la bústia màgica, un poblet nòrdic i el sostre del centre comercial decorat amb gairebé 30.000 punts de llum LED, convida a viure l’esperit nadalenc al cent per cent. A més, un element imprescindible, l’arbre gegant, presideix el centre comercial i just sota seu hi ha una animació per al públic infantil. El Nadal, a illa Carlemany, és el doble de Nadal!

Activitats i serveis fins al 5 de gener

Fins a Reis, el centre comercial oferirà serveis i activitats per a viure la màgia de Nadal. Els personatges del Club Piolet oferiran una cantada de nadales el dissabte 16 de desembre, el Pare Noel visitarà illa Carlemany abans de Nadal i el Carter dels Reis vindrà els dies previs al 6 de gener. També hi ha servei d’embolicar regals i s’amplien horaris comercials perquè gaudiu de l’ambient nadalenc, entre moltes altres sorpreses que illa Carlemany té preparades, perquè Nadal a illa Carlemany és el doble de Nadal!

Illa Carlemany