Els cinemes, una oferta d’oci imprescindible a illa Carlemany!

Els cinemes, una oferta d’oci imprescindible a illa Carlemany!

El centre comercial illa Carlemany és el lloc ideal per als amants del cinema a Andorra. Les modernes instal·lacions dels Cinemes illa, situades a la planta 2, ofereixen una experiència de visualització de primera categoria a les seves sis sales, equipades amb tecnologia de projecció i un so d’última generació.

L’any passat, prop de 175.000 espectadors van gaudir de les emocions de la gran pantalla, fet que va evidenciar l’èxit de l’aposta d’illa Carlemany pel cinema, que destaca per la programació variada, la ubicació cèntrica i els serveis complementaris, com ara l’aparcament i les opcions gastronòmiques.

Mirar una pel·lícula a casa és còmode, però no hi ha res que superi l’experiència de viure una superproducció a la pantalla gran amb un so impecable i unes crispetes delicioses.

Cinema, concerts, òpera i ballet

A més de les projeccions de cinema, també es proposen concerts en directe, òpera i ballet. Ara s’amplia l’oferta amb les matinals de dissabtes i diumenges per satisfer la demanda del públic familiar.

Serveis i avantatges dels Cinemes illa

Des de llogar una sala per a presentacions de productes fins a celebrar aniversaris amb amics i menjar crispetes, els Cinemes illa proporcionen una àmplia gamma de serveis i avantatges per a col·lectius i clubs.

Illa Carlemany