Descobreix les darreres tendències de moda per a la primavera 2024 al centre comercial illa Carlemany, el principal destí de compres a Andorra.

Descobreix les darreres tendències de moda per a la primavera 2024 al centre comercial illa Carlemany, el principal destí de compres a Andorra.

A mesura que el clima es torna cada vegada més imprevisible, les marques de moda aposten per canvis radicals en formes i colors per a aquesta temporada.

Des de la renúncia als colors vius fins a la preferència pels estampats sobris i les tonalitats fosques, amb les pronunciades muscleres que marquen les espatlles —amb un reminiscències dels anys vuitanta— i les cintures fines, illa Carlemany ofereix un avantatge exclusiu als seus clients: la comoditat de poder comprar totes aquestes tendències en un sol espai.

Per a les dones, destaquen els pantalons pirata, els pantalons curts de cintura alta i les minifaldilles, acompanyats de colls tipus polo i mitjó alt amb colors cridaners.

Es presenten propostes allunyades del que hem vist darrerament. Un exemple és la renúncia als colors vius del bon temps: els estampats sobris i els colors més aviat foscos guanyen terreny, i només el blau bebè tindrà cert protagonisme.

Pel que fa als homes, la tendència apunta cap a contrastos de longituds, des de samarretes de tirants fins a mànigues llargues que cobreixen la mà i tot. L’ús de teixits com el denim i el punt artesà marquen el to de la temporada, amb una paleta de colors que inclou el verd caqui, els taronges vibrants i altres tonalitats empolvorades.

Anar vestit de dalt a baix amb roba texana, de la mateixa tonalitat i independentment de l’estil que t’agradi, serà de rabiosa actualitat.

No et perdis les últimes novetats de moda d’illa Carlemany, on la modernitat es combina amb l’elegància i l’exclusivitat al centre d’Andorra.

Illa Carlemany