Cinemes illa Carlemany, els cinemes d’Andorra!

Cinemes illa Carlemany, els cinemes d’Andorra!

Malgrat els canvis en els hàbits com a conseqüència de plataformes i dispositius electrònics, gaudir d’una bona pel·lícula a la gran pantalla és una experiència en majúscules, insubstituïble. So excel·lent i qualitat d’imatge és el que ofereixen, entre d’altres, els únics cinemes d’Andorra: els Cinemes illa, a la planta 2 del centre comercial illa Carlemany.

Cine i més!

Òpera, ballet, documentals i concerts

L’oferta de títols es renova setmanalment amb propostes que configuren una bona oferta d’entreteniment. Però la programació dels cinemes del centre comercial illa Carlemany va més enllà de les pel·lícules, ja que cada any s’ofereix una temporada d’òpera i ballet, i es retransmeten en directe títols de prestigi, amb intèrprets de reconeixement i des dels principals escenaris operístics del món. També, de manera regular, es programa l’emissió en directe de concerts d’artistes de pop i rock de primer nivell. És una bona manera d’apropar al públic la cultura, i a un preu molt assequible; malgrat que no és el mateix que anar al Liceu o a una sala de concerts de Londres, també es viu amb emoció i passió.

Completen l’oferta diversos esdeveniments organitzats pel cinema i per institucions públiques i privades que projecten documentals, finals esportives o videojocs, sovint acompanyats de debats i presentacions amb la presència d’equips artístics.

En català, en castellà, en francès, en versió original… i per a tots els públics

Les projeccions dels Cinemes illa són, majoritàriament, en castellà, però la majoria d’estrenes que disposen de versió traduïda o subtitulada en català també s’hi poden veure, gràcies a l’acord amb el Ministeri de Cultura. Així, el cinema en català també hi és present i, a més, a meitat de preu!

També hi ha lloc per a versions originals, cinema en francès o cicles que posen en relleu joies del setè art.

Illa Carlemany