Les rebaixes abans de Nadal són més rebaixes!

Les rebaixes abans de Nadal són més rebaixes!

Perquè sabem que Nadal és temps de regals, les rebaixes arriben al centre comercial abans de les festes i, així, els regals són més regals! En unes dates en què hi ha molts obsequis, detalls, equipament personal i per a la llar, tot suma i, per tant, tota ajuda és benvinguda.  

El Pare Noel hi confia i els Mags d’Orient, més

Són les vigílies de Nadal i el Pare Noel confia en les rebaixes, perquè, així, equilibra les despeses de tants regals. Estalviar-se uns quants diners, pocs o molts, sempre va bé per a satisfer més peticions. Els qui ho tenen més bé són els tres Mags d’Orient, perquè tenen més dies per a aconseguir tot allò que demanem. Ho aconseguiran, segur, al millor preu.

Les rebaixes abans de Nadal també són un avantatge per a les persones que la nit de Cap d’Any es posen de vint-i-un botons: anar ben mudades a sopar per a celebrar el canvi d’any també els sortirà una mica millor.

Per rebaixes, la targeta regal és més targeta regal!

Rebre una targeta regal en època de rebaixes multiplica el seu valor. A mesura que els descomptes augmenten, l’import de càrrega de la targeta permet fer més coses. Malgrat que les rebaixes en equipament esportiu d’hivern comencen entrat l’any, la llarga caducitat de la targeta regal permet esperar fins aleshores per invertir l’import del regal en les botes, els guants o les ulleres que faran que lliscar per les muntanyes d’Andorra sigui més còmode.

Illa Carlemany