Aquest estiu, llueix la bossa que et regala illa Carlemany!

Aquest estiu, llueix la bossa que et regala illa Carlemany!

 

La bossa que et regala illa Carlemany per les teves compres és la millor companyia d’aquest estiu! Per anar a comprar quatre coses al súper d’illa Carlemany o per si compres alguna cosa de rebaixes a qualsevol de les botigues del centre comercial. Per acompanyar-te a prendre un bon vi al Bistrot. Per anar a la piscina, a la platja o al riu i dur-hi la tovallola, la crema solar i la lectura de les vacances. Per allargar la nit a la fresca, després de veure una bona pel·lícula al cinema. Definitivament, la indispensable companyia per lluir aquest estiu vagis on vagis.

 

Un estampat exclusiu

 

La bossa és de cotó i està tota estampada amb els dibuixos fets per Cecília Santañes en exclusiva per a illa Carlemany. La il·lustradora del país ha recreat, amb el seu traç i estil personal i inconfusible, l’escenari idíl·lic d’un estiu a Andorra, amb ingredients tan d’aquí com les grandalles, les muntanyes, la natura i el romànic.

 

Com en puc aconseguir una?

 

És ben fàcil. Passa pel nostre punt d’atenció al client de la planta baixa amb dos tiquets de compra o de consumició de qualsevol dels establiments del centre comercial, la suma dels quals sigui com a mínim de 100 €. Es verificaran tiquets i imports, se segellaran i se’t retornaran amb la teva bossa. Només se n’entregarà una per persona, perquè així més gent pugui gaudir d’una de les mil unitats disponibles!

 

Què passa si només tinc un tiquet de compra?

 

Si només tens un tiquet de compra d’un establiment però l’import supera els 150 €, també pots aconseguir la bossa. El procediment és el mateix: presenta el tiquet al punt d’atenció al client per verificar-lo, segellar-lo i retornar-te’l amb el teu obsequi. Això sí, també en aquest cas només s’entrega una bossa per persona.

 

Illa Carlemany