Viatjar mitjançant els cafès de la boutique Nespresso d’illa Carlemany

Viatjar mitjançant els cafès de la boutique Nespresso d’illa Carlemany

La pandèmia ha aturat la mobilitat arreu del món i ha fet esvair de cop les ànsies de viatjar de molta gent. Davant d’això, ens podem refugiar al cinema, als llibres i, també, a les aromes i els sabors de la col·lecció de cafès «Word Exploration»de Nespresso. La podeu trobar a l´únic establiment d’aquesta marca a Andorra, a la planta baixa d’illa Carlemany. 

Amb la gamma «Word Explorations», Nespresso descobreix les cultures del cafè en una tassa. Després de presentar les càpsules que evoquen la tradició cafetera de les ciutats italianes, ara transporta els intrèpids viatgers amants del cafè a Xangai, Buenos Aires, Ciutat del Cap, Estocolm, Tòquio i Viena. 

El Shanghai Lungo és un reconeixement a aquesta urbs, capdavantera en la modernització de la tradició del cafè a la Xina. El Buenos Aires Lungo, singular i d’un deliciós gust dolç de cereals, transmet la passió portenya pel cafè dolç i el cafè amb llet. El Cape Town Envivo Lungo evoca els orígens del gust del cafè en aquesta ciutat sud-africana, amb les empremtes clares que hi van deixar els asiàtics a través de les rutes comercials. I Suècia, a l’altra punta del globus terraqüi, és un dels països del món que consumeix més cafè i és per això que Nespressso li dedica l’Stockholm Fortissio Lungo, de cos dens i amb un perfil aromàtic torrat i maltat. La sofisticació, l’elegància floral i la recerca de la dolçor natural és el que transmet, en cada glop, el Tokyo Vivalto Lungo. I, per acabar, notes suaus i equilibrades, ideals per a acompanyar un deliciós tros de pastís, és el que comunica el Vienna Linizio Lungo, fidel a l’esperit de la capital centreeuropea. 

Gaudiu d’aquestes varietats, així com de les ja clàssiques de Nespresso, a l’establiment de la marca al centre d’Andorra, a illa Carlemany.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany