A illa Carlemany pintem de colors la primavera

A illa Carlemany pintem de colors la primavera

La primavera ja és aquí. Encara que d’avui per demà no farà calor, el cert és que s’allarga el dia, el ritual de canviar l’hora s’acosta i les ganes de desterrar els monòtons negres i grisos de l’armari és una necessitat. A illa Carlemany, el centre d’Andorra, l’ambientació i les noves propostes de primavera llueixen als aparadors i porten l’espetec de color que acompanya aquesta temporada. 

Després d’un 2020 marcat per la roba còmoda i per uns bàsics de tonalitats neutres, les passarel·les s’han vestit de tints optimistes i aposten per dues línies de colors: els pastel i els intensos. 

En el grup dels pastels, es descarta el lila de l’any passat i s’aposta de valent pel blau nadó o, per entendre’ns millor, el blau típic de les mascaretes quirúrgiques, reinventat, això sí, en clau optimista i fresca. També s’inclou a la paleta pastel el verd menta —un clàssic de la temporada— i el rosa clar, a més dels recurrents beix i terra, els anomenats nude. 

Pel que fa als intensos, el lloc preeminent és per al rosa fúcsia. El hot pink, el preferit de la generació Millennial, es converteix en el gran protagonista; així, es rescata la passió pel neó i la combinació perfecta es construeix amb un altre color del grup: el verd brillant. S’inclouen en aquesta llista el groc i el taronja. Aquest darrer és un dels més complexos de la colla, ja que s’associa molt a la tardor, sobretot les tonalitats més teula; sigui com sigui, els tons més àcids encaixen perfectament amb el bon temps. 

Ara que ja sabeu quins són els colors de moda, poseu color a la primavera amb la gran quantitat de marques que ofereix illa Carlemany, el centre d’Andorra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany