Comença la dieta postvacacional de forma fàcil

Comença la dieta postvacacional de forma fàcil

Després de les vacances estivals, toca tornar a la rutina i desfer-se’n d’aquells quilets de més propis d’aquestes dates, en què moltes vegades, prenem aliments rics en greixos, sucres i alcohol. Per això, és important que en els dies posteriors als excessos alimentaris tractem de depurar el nostre organisme.

Et donem alguns consells necessaris que et permetran recuperar l’equilibri i la vitalitat, i així cuidar la teva salut i protegir el teu organisme.

Beure molta aigua. Hidratar-se és fonamental per eliminar totes aquelles toxines del nostre cos. Per tant, tracta de beure dos o tres litres d’aigua diaris.

Consumir molta fruita i verdura. Sembla molt obvi però no tothom ho té en compte. Per depurar el teu organisme és essencial la fruita com la poma i la síndria, i la verdura com els espinacs, les bledes o la ruca.

Menjar carn amb moderació i sense greixos. El pit de pollastre o de gall d’indi sense pell i cuinats a la planxa. També són molt recomanables els peixos blancs. Les carns vermelles i els peixos blaus cal consumir-los de manera ocasional en aquest període depuratiu. Caprabo t’ofereix grans ofertes en el sector de la carnisseria i podràs trobar allò que et proposes, com la carn de vedella criada al nostre país.

Un aliment que curiosament és molt saludable per a la teva dieta és el sushi. Pot estar farcit de verdures, peixos rics en Omega-3 com el salmó o la tonyina, d’entre molts altres. Caprabo també ofereix un punt d’elaboració i venda de sushi en el qual podràs provar una gran varietat sense que et saltis la dieta postvacacional. A més, també podràs provar els adobats de La Real com albergínies, cogombres i cebetes dignes de ser ben valorats pel seu sabor tan especial.

Tots aquests aliments saludables que ajudaran a fer una dieta depurativa els podràs trobar al Caprabo d’Illa Carlemany. Inclou totes les seccions de producte fresc com carnisseria, xarcuteria, cremeria, peixateria, fleca, fruita i verdura, un ampli assortiment de productes ecològics amb la salut i de producte local.

A més, no hem d’oblidar el fet de realitzar exercici, ja que és una part fonamental del procés per eliminar aquells quilos de més que hem adquirit durant l’estiu. El mateix centre Illa Carlemany disposa del gimnàs NEXT, on podràs fer exercici i començar la temporada de manera saludable.

Així que visita’ns i comença la rutina amb bon peu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany