Les tendències de moda d’aquesta tardor

Les tendències de moda d’aquesta tardor

Estem a punt de començar una nova estació i, amb ella, toca renovar la roba de l’armari i seguir les últimes tendències que es portaran aquesta nova temporada. El retorn al que va estar de moda l’any passat torna ara amb més força, amb una sèrie de peces que marcaran un abans i un després aquesta tardor.

Les dones tornaran a portar peces de coll alt amb colors crema, ocre, marrons i tons més característics d’aquesta època de l’any, juntament amb jerseis de punt oversize.

S’acompanyaran aquestes peces amb pantalons de pinça i texans combinats amb sabates i sneakers, calçat que s’ha posat molt de moda aquests últims anys.

Pel que fa a les peces d’abric, es portaran les blazers de quadres en tons marrons i grisos, i abrics llargs en tons crema i torrats combinats amb les sneakers, portant d’aquesta manera un estil més còmode, però elegant. A més de les jaquetes de cuir de diferents colors a l’estil rocker.

Els homes seguiran portant els pantalons xinesos, les dessuadores i les camises oversize. Aquest any s’ha posat més de moda el to texà, el negre i el verd ampolla per a aquest tipus de peces. Pel que fa al calçat, el gran imprescindible seran les sabates de pell que tant estilitzen i que combinen amb qualsevol pantaló bàsic.

Ara que ja saps algunes de les peces que més es portaran aquesta tardor, recorda que trobaràs tot el que necessites a les nostres botigues d’Illa Carlemany. Diverses poblacions com Barcelona i Tarragona tenen festiu, de manera que pots escapar-te aquest pont i visitar el nostre centre. I recorda que ampliem l’horari de tancament fins a les 21h i d’aquesta manera tindràs més temps per comprar. Estigues a l’última!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany