La millor òpera, concerts i teatre a Illa Carlemany

La millor òpera, concerts i teatre a Illa Carlemany

La distància geogràfica d’Andorra, fa d’aquest país un indret únic, però també l’allunya dels grans escenaris operístics, concerts i ballets.

No obstant, els Cinemes Illa Carlemany ens ofereixen la millor òpera, els millors concerts i el millor teatre amb una programació molt completa, des d’octubre fins a juny. Durant aquests mesos es programaran, tant en directe com en diferit, diferents espectacles d’òpera, ballet i teatre, majoritàriament de The Royal Opera House (Londres) i del Gran teatre del Liceu.

Durant aquests mesos es podran veure títols tan coneguts com Don Giovanni de Mozart, òpera que inaugurarà la temporada el 8 d’octubre, La Bohème de Puccini, Elektra de Richard Strauss, Fidelio de Beethoven i els ballets El llac dels cignes i Coppélia, ambdós interpretats per la companyia The Royal Ballet de Londres.

A més d’aquesta temporada d’òpera, ballet i teatre, s’oferiran paral·lelament altres concerts. Tenim a la programació 4 concerts en diferit, durant els mesos d’octubre i novembre: Roger Waters, Metallica i Shakira a l’octubre i Depeche Mode al novembre.

Així que, si no vols perdre’t cap d’aquestes activitats d’oci mencionades, vine a Illa Carlemany i gaudeix d’una temporada plena de cultura als Cinemes Illa Carlemany. També disposen d’abonaments de temporada o “packs” per gaudir de les actuacions a un preu reduït. Podeu consultar tota la informació i tota la programació a la nostra pàgina web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany