Prepara la tornada i comença amb bon peu

Prepara la tornada i comença amb bon peu

Toca tornar a la rutina. Acomiadar-se de la platja, de la piscina, del xiringuito i dels no fer res per posar-se en marxa i preparar-se per a la tornada. És el moment de fer-nos amb tot el material que utilitzaran els nostres fills durant el curs vinent, així com de la roba i del calçat que necessitaran.

Per a això, Illa Carlemany t’ho posa fàcil. Et convidem a passar un dia i comprar tot allò que necessites perquè al teu fill no li falti de res i la tornada a l’escola sigui menys costosa del que pensem. Podràs comprar la motxilla a la botiga Rip Curl o el calçat que desitges en Adidas, Munich o Salomon, d’entre moltes altres opcions a escollir per trobar aquell que s’adapti millor a les necessitats i gustos del teu fill.

D’altra banda, la llibreria Llibre Idees t’ofereix els llibres escolars i part del material escolar i pots trobar més per començar amb bon peu al corner especial creat a Caprabo, a més d’una infinitat de botigues de roba a escollir entre les quals destaquen Levi ‘s , Napapijri, Benetton 012, OVS o Superdry, d’entre moltes altres marques.

Podràs realitzar una parada per menjar o prendre alguna cosa en els bars i restaurants que oferim. Si et ve de gust menjar unes bones tapes, podràs visitar la Dehesa Santamaría, optar per menjar una bona pizza a Pizzaroma o una hamburguesa al Foster’s Hollywood o al Burger King, per finalment acabar provant els iogurts de La Yoghourtería by Danone.

Per tant, no tens excusa per no venir a visitar Illa Carlemany i comprar tot allò que necessitis per a la tornada a la rutina. T’hi esperem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany