Visita Andorra aquest pont

Visita Andorra aquest pont

Aquest cap de setmana serà més llarg del que és habitual per a molts de nosaltres. En algunes poblacions el dimarts 24 de setembre és festiu i tots desitgem fer una escapada acompanyada d’un bon temps. Andorra és el lloc ideal per gaudir amb la família i els amics, i portar a terme activitats que durant l’any són més difícils de realitzar pel clima fred i uns preus no tan econòmics.

Andorra és un lloc de pau i tranquil·litat. No només l’hem de conèixer com una destinació hivernal o per anar a comprar, sinó que també és sorprenent la quantitat de llocs a visitar i activitats per fer al llarg de l’any. El que fa especial a Andorra és el seu patrimoni, la seva cultura i la seva història, per tant, és essencial visitar els pobles, les rutes de muntanya, els llacs i els seus hotels amb encant.

Quan la neu es retira, els pobles prenen el protagonisme i es realitzen rutes per visitar els diferents racons andorrans. A més, cap escapada està completa si no està acompanyada d’una bona gastronomia, i Andorra té una gran oferta de restauració.

Si vols passar una bona estona, també pots visitar el nostre centre comercial Illa Carlemany. Durant el festiu ampliem l’horari d’obertura de les botigues: del divendres 20 al dilluns 23 de setembre obriran les seves portes de les 10h del matí fins a les 21h perquè tinguis més temps per realitzar les teves compres. En els nostres establiments podràs trobar roba, calçat, motxilles, llibres, accessoris, restaurants i molt més.

Així que no dubtis en fer una parada del teu trajecte al nostre centre. T’hi esperem!

Fotografia cedida pel Comú d’Escaldes-Engordany.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany