Tot el que necessites per a la tornada a l’escola

Tot el que necessites per a la tornada a l’escola

Ja no falta gaire perquè els petits de la casa tornin a l’escola i és un bon moment per pensar que els hi farà falta en aquest nou curs que comencen. D’aquesta manera quan arrenqui setembre tindràs clar que cal comprar i que no. Si busques idees, aquí trobaràs alguns dels bàsics indispensables per a l’inici de les classes que segur que necessitaran.

Bolígrafs, estotjos, carpetes, retoladors, llibretes… però potser de tot el material escolar el que més necessiten i el que més ús li donaran és la motxilla. Hi ha de molts tipus però el que és realment important és escollir una que els hi sigui còmoda i pràctica per a cada dia. Una recomanació abans de comprar-la és que tingui la mida adient per a la seva edat. No pot ser més gran que el seu tors, ha de tenir corretges amples i amb suports encoixinats i diferents compartiments per distribuir el pes i no fer-se mal a l’esquena. O optar per una motxilla amb rodes.

És més que probable que per al nou curs necessitin roba nova que els aguanti fins al juny o per les extraescolars com, per exemple, xandalls, vambes, sabates o samarretes, per anomenar algunes de les més freqüents. Encara que potser també necessitin un quimono per a les seves classes de judo o karate, un banyador si fan natació o un mallot per les seves classes de ballet.

També has de comptar, segons l’edat, que els anirà molt bé tenir un equip informàtic complet que els hi permeti realitzar els diferents treballs escolars amb més rapidesa i comoditat com un nou portàtil, tauleta, ordinador de sobretaula o impressora.

Altres bàsics del material escolar que no poden faltar a la seva motxilla i taula de treball són estotjos, quaderns, blocs, llibretes, regles, organitzadors d’escriptori, bolígrafs, agendes i un taulell de suro perquè no s’oblidin de res i el decorin al seu gust.

A les botigues d’Illa Carlemany tenim aquestes idees i moltes més perquè ho tinguis tot a punt per a la tornada a l’escola. A Llibre idees trobaràs una gran varietat en llibres del curs, papereria, agendes, jocs educatius, calendaris, entre altres. Mentre que la moda infantil d’aquest nou curs la tens als locals 012 Benetton i OVS kids, i l’últim en tecnologia a J&M Electronics Store i J&M Informática i Serveis Andorra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany