Per a combatre la calor

Per a combatre la calor

Els gelats són un producte estrella de l’estiu, malgrat que a l’hivern també són bones postres. Són refrescants, hidraten i són boníssims! Des de fa uns quants anys, el iogurt gelat també s’afegeix a la llista de delícies per al nostre paladar. No és un producte exclusiu d’estiu, però, com en el cas dels gelats, és una ajuda dolça per a combatre la calor.

L’origen dels gelats sembla incert, però s’atribueix a la barreja de mel i fruites amb gel dut de les muntanyes que feien els xinesos fa milers d’anys. El iogurt gelat és molt més recent, si més no, la seva popularització: es fixa a Corea del Sud cap a 1970 i avui ja és una moda als Estats Units i en molts països europeus. És fàcil de preparar a casa. I a l’estiu és una alternativa per a qualsevol hora del dia, ja que és refrescant i deliciós, sobretot si el barregem amb fruita de temporada, una combinació idònia.

A la planta 2 d’illa Carlemany, el centre d’Andorra, podeu degustar iogurts gelats exquisits a la Yogurtería by Danone. Elaborats amb iogurt natural, en trobareu amb diferents formats i amb la possibilitat de barrejar-hi toppings: petits acompanyaments al vostre gust, com ara fruita trossejada, galetes, xocolata desfeta o amb encenalls, melmelades o fruits secs. 

Una bona temptació que fins i tot se serveix en un con de galeta, al més pur estil dels gelats!

Illa Carlemany