Rutes de senderisme per a descobrir Andorra

Rutes de senderisme per a descobrir Andorra

Andorra és un paradís per a les persones amants de les muntanyes. Un gran nombre de camins i senders permeten conèixer la geografia, la fauna i la flora d’aquest petit país enclavat al cor dels Pirineus. En funció de les ganes i l’estat físic, podeu triar entre cinc rutes de gran recorregut o un gran nombre de camins. Sigui quin sigui l’itinerari, gaudireu de paisatges meravellosos i ara a l’estiu, únics.

Si opteu pels GR, n’hi ha cinc que recorren el país: el GR-11 és el Gran Recorregut pels Pirineus; el GR-7 va d’est a sud d’Andorra; el GRP és una setmana de ruta i refugis, ja que fa la volta al país; el GR Transfronterer 1 recorre tres països, i, per acabar, el GR Transfronterer 2 fa la volta als llacs.

A més, a Andorra hi ha trenta refugis, sis dels quals tenen guardes. Tots gaudeixen d’una situació privilegiada amb vistes increïbles, estan perfectament equipats i oberts tot l’any.

Sigui quina sigui la ruta, equipeu-vos bé. Per fer-ho, visiteu els establiments d’illa Carlemany dedicats als esports, on trobareu consells de bons professionals i productes de qualitat. Salomon, The North Face, Haglöfs, Peak Performance o Helly Hansen, entre d’altres, són marques de prestigi que constantment innoven per oferir qualitat i seguretat.

Illa Carlemany