Assaboreix Meritxell a illa Carlemany!

Assaboreix Meritxell a illa Carlemany!

Com cada any, el dia 8 de setembre Andorra celebra la festa nacional. Amb motiu de la diada de la Mare de Déu de Meritxell, el país s’atura durant un dia, després del ritme frenètic de l’estiu. Els plans per a celebrar aquest dia especial passen, sens dubte, per assaborir la festa a illa Carlemany, on residents i turistes disposen de cafeteries i restaurants oberts tot el dia, així com de sessions de tarda i de nit als Cinemes illa.

La data marca de manera simbòlica el final del període d’estiu. L’endemà, amb l’inici del curs escolar, tot torna a lloc. Per això, aprofiteu aquest dia de festa fent una ruta de muntanya amb la família, visitant el santuari de Meritxell, com marca la tradició, passejant-se de manera reposada per un parc o bé descobrint la inusual imatge de tranquil·litat que es respira a l’eix comercial The Shopping Mile, on tot està tancat.

Després, gaudiu d’un bon dinar a Foster’s Hollywood o a Pizza Roma d’illa Carlemany. I, per arrodonir la jornada, a la tarda podeu mirar una pel·lícula als cinemes del centre comercial i, en sortir, podeu fer un mos al Pans & Company, al MYCORNER o al Burger King

illa Carlemany, el centre d’Andorra, us ofereix un bon ventall de possibilitats perquè assaboriu el Dia de Meritxell amb amics o família, i perquè us aneu fent a la idea que l’estiu arriba a la recta final. De fet, als aparadors del centre comercial ja es veuen mànigues llargues i jaquetes, preludi del que aviat haurem de tenir a l’abast.

Illa Carlemany