illa Carlemany t’ajuda a donar la benvinguda al 2022!

illa Carlemany t’ajuda a donar la benvinguda al 2022!

Ja sigui sopant a casa, amb família o amb amics, o anant de restaurant, la nit del 31 de desembre és especial. Diem adeu a un any i n’encetem un altre, i ho fem amb una taula ben parada, un menú adient i vestits per a l’ocasió. És el ritual que toca. El centre comercial illa Carlemany, el centre d’Andorra, t’ajuda a donar la benvinguda a l’any nou, i tant se val la fórmula que triïs, perquè té establiments que ofereixen solucions per vestir la taula, per servir a taula i per vestir-se per seure a taula.

A la planta 2 del centre comercial hi ha Casa Viva. La botiga conté productes de parament de taula, decoració de Nadal i estris de cuina. Allà s’hi troben tots els detalls per acollir els convidats amb una taula que, només veient-la, ja sigui senyal de benvinguda.

Els ingredients per a l’elaboració del sopar, i la tria de les begudes que puguin acompanyar-lo, també els ofereix illa Carlemany amb el supermercat Caprabo i Cal Guillo. Els dos establiments estan situats a la planta 0 i presenten tot tipus de solucions. Mentre que el primer disposa d’un bon assortiment en carns, peixos i marisc, formatges i embotits, fruites, verdures i dolços, el segon està especialitzat en productes gurmet i et recomanarà el millor celler per acompanyar-los.

Com vestir-se per al sopar i per a la festa de benvinguda al 2022 també es pot solucionar a illa Carlemany gràcies als múltiples establiments de marca que s’hi concentren, perquè, sigui quin sigui l’estil que prefereixis, el complement idoni i el calçat perfecte es poden trobar al centre comercial, on també hi ha perruqueria, centre d’estètica i Júlia, el temple del perfum i la cosmètica.

Queda clar que, tinguis el pla que tinguis per a Cap d’Any, a illa Carlemany hi és tot per celebrar-lo com cal!

Illa Carlemany