Gaudeix abans de Nadal de les rebaixes a illa Carlemany

Gaudeix abans de Nadal de les rebaixes a illa Carlemany

Gaudir de les rebaixes abans que arribin les festes és un avantatge que podeu aprofitar a illa Carlemany des del divendres 17 de desembre. A Andorra les rebaixes comencen abans i això és un al·licient més per als que visiten el país amb les compres com a pretext. A l’hora de pensar en els regals de Nadal i de Reis, o de veure què podem estrenar la nit de Cap d’Any, és un benefici important.

El període de rebaixes dura tres mesos si fa no fa. Si bé els descomptes van en augment a mesura que passen aquests mesos, el sector de la moda i els complements és el que ofereix més articles amb descomptes. La butxaca ho agraeix, i més en unes dates en què tots tenim algun obsequi a fer, ens venen les ganes de lluir algun modelet nou o bé volem fer uns àpats més especials.

Pel que fa al material i l’equipament d’esports d’hivern, aquest sector té un altre calendari de rebaixes, que comença a mitjans de la temporada de neu. Té la seva lògica perquè la temporada d’esquí arrenca a principis de desembre, habitualment. És llavors que les estacions posen en marxa tots els seus mecanismes, canons de neu inclosos, si és el cas, perquè els amants dels esports d’hivern en gaudeixin de valent.

El que és clar és que Andorra, com a destinació de compres, guanya un atractiu més oferint el període de rebaixes abans de festes. I el centre comercial illa Carlemany, el centre d’Andorra, proporciona un ventall de marques de moda molt ampli. La suma dels dos factors converteix illa Carlemany en el millor destí per a les compres de Nadal. I de tot l’any, també!

Illa Carlemany