Els Reis d’Orient es proveeixen a illa Carlemany d’Andorra

Els Reis d’Orient es proveeixen a illa Carlemany d’Andorra

A pocs dies de l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar, l’activitat dels seus ajudants és frenètica. Mentre els Carters Reials encara repleguen missives —a illa Carlemany, el Carter hi és cada tarda, de 18 a 21 hores, fins dimecres vinent, que només hi serà al matí, de 12 a 14 hores—, la resta de patges preparen piles i piles de regals per ser entregats a les llars d’arreu la nit de Reis. Degudament embolicats i etiquetats, han d’estar tots a punt per a la nit més màgica de l’any.

La varietat de peticions als Reis Mags és extensa. Des de joguines fins a roba, llibres, perfums, joies, sabates o bosses de mà, sense oblidar les demandes més pràctiques, del món de la informàtica, la telefonia mòbil o els videojocs, per exemple. Són tantes i tan diverses les coses que els arribem a demanar que han de preveure, amb temps, on trobar-ho tot. És per això que ja fa mesos que Ses Majestats van triar illa Carlemany, el centre d’Andorra, com a proveïdor oficial i és a les botigues del centre comercial on han adquirit milers i milers de regals dels sol·licitats. Saben que al centre comercial hi troben de tot, fins i tot entrades per als concerts de l’edició d’hivern de l’Andorra Mountain Festival. A més, aquí, el servei d’embolicament de regals els facilita molt la feina.

Atès que illa Carlemany està ben ubicada, ofereix serveis complementaris a la compra i disposa d’una oferta variada de marques i establiments, un any més els Mags s’han decantat pel centre comercial com a lloc per proveir-se de tot allò que esperem amb tanta il·lusió el dia de Reis!

Illa Carlemany