illa Carlemany, el punt d’oci i restauració del centre d’Andorra

illa Carlemany, el punt d’oci i restauració del centre d’Andorra

L’oferta de restauració i oci d’illa Carlemany no es troba en cap altre lloc del país. Sota un mateix sostre, al centre d’Andorra, disposeu de deu establiments de restauració i dels únics cinemes, amb sis sales i 1.022 butaques. 

Els establiments de restauració es concentren a la planta 0 i, sobretot, a la planta 2, on també hi ha el cinema.

Entrant al centre comercial per l’avinguda Carlemany -que és exclusivament per a vianants-, hi ha la Dehesa SantaMaría, Cal Guille i l’Starbucks. A l’Starbucks l’essència són els cafès, però tenen altres begudes fredes i calentes, i aperitius salats, amanides, sandvitxos, pastissos, galetes, etc. Dehesa SantaMaría ofereix un bon assortiment d’entrepans i dolços per a esmorzar, però també té carta i productes per a qualsevol hora del dia: des d’aperitius fins a plats per a dinar, berenar o sopar.  A Cal Guille, a banda de desgustacions, presenten vins selectes de gairebé tot el món, així com caves i productes gurmet. És un dels clàssics d’Andorra i una visita obligada per als sibarites!

A la planta 2 les propostes són: Pizzeria Roma, de cuina italiana; els sabors americans de Foster’s Hollywood, amb una carta amb la carn com a ingredient principal, però no l’únic; Burger King, on l’hamburguesa és la reina; Pans i Cafè Pans, on tenen entrepans i dolços, i Yogourtería by Danone, amb una bona proposta de gelats de iogurt que es complementen amb diversos ingredients. 

La novetat d’aquest estiu és MYCORNER, un establiment de creps dolces i salades, croisants exquisits -clàssics o farcits-, entrepans, amanides, batuts…; tot, ben preparat per a emportar-s’ho, també.

Illa Carlemany