Abans de tornar a l’escola, passeu per illa Carlemany

Abans de tornar a l’escola, passeu per illa Carlemany

Ja som al setembre i torna la normalitat. Per això, cal tenir a punt l’equipament per a l’escola. Per comprar tot el que necessiteu, passeu per illa Carlemany i visiteu la llibreria, la botiga d’informàtica, els establiments de moda infantil, les sabateries, les botigues de material d’esports o la secció de papereria del supermercat. A tot arreu hi ha bones propostes per a la tornada a l’aula.

No deixeu per a última hora els preparatius. Si es tracta de llibres de text o de lectura, o de material escolar, passeu per Llibre Idees -planta 2- i reserveu tot el que necessiteu. Si us voleu equipar amb tecnologia, J&M -planta baixa i planta -1- proposa les millors solucions: ordinadors, impressores, consumibles, tauletes i tots els complements necessaris, des d’altaveus fins a auriculars, fundes i protectors.

Pel que fa a roba i a calçat, o bé a material esportiu, la tria és àmplia: OVS, Benetton 012, Munich, Skechers, Timberland, Salomon, Haglöfs, The North Face… En totes aquestes botigues trobareu els productes esportius ideals i el millor equipament per a tornar a l’escola.

Abans de començar el curs, passeu per illa Carlemany, el centre d’Andorra.

Illa Carlemany