illa Carlemany, el punt per a carregar vehicles elèctrics

illa Carlemany, el punt per a carregar vehicles elèctrics

Zero emissions, menys despeses d’ús, conducció suau i silenciosa, més espai interior i incentius de les administracions. Aquests són alguns dels avantatges del cotxe elèctric, que durant la darrera dècada ha augmentat l’autonomia i ha moderat el preu. Cada cop hi ha més cotxes elèctrics i Andorra ho facilita amb una xarxa àmplia de punts de recàrrega, entre els quals hi ha els d’illa Carlemany, en ple centre d’Andorra.

L’aparcament interior del centre comercial disposa des del 2016 de quatre places amb punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. L’acord amb la companyia elèctrica FEDA i amb la marca automobilística TESLA ho va fer possible. Ara s’ha ampliat l’acord i s’hi ha sumat la marca Porsche. Així, a l’aparcament interior d’illa Carlemany hi ha dotze punts de recàrrega, quatre dels quals són per a vehicles Tesla, quatre per a vehicles Porsche i quatre per a la resta de marques automobilístiques, subministrats per FEDA. D’aquesta companyia, a més, se n’han instal·lat dos més a l’aparcament exterior, davant del centre comercial.

Una aposta d’illa Carlemany per contribuir a conservar el medi ambient i a donar més bon servei a les persones visitants. Juntament amb altres accions d’estalvi energètic implantades a l’edifici, illa Carlemany es torna més verda i aporta, així, el seu granet de sorra per a fer un país més sostenible.

Illa Carlemany