Ha arribat la temporada d’esquí 2019-2020!

Ha arribat la temporada d’esquí 2019-2020!

Durant tot l’any, els apassionats de la neu esperen aquest moment: l’obertura de les pistes d’esquí. Com cada any, podràs gaudir de les grans pistes d’esquí andorranes i passar un dia d’allò més divertit.

El nostre centre comercial es troba a 15 minuts del telecabina de Canillo, un dels accessos a l’estació d’esquí Gran Valira, que obrirà en pocs dies les seves pistes, donant així inici a la temporada d’esquí 2019-2020 que ve carregada de novetats. Ofereix una cota màxima de 2.640 metres i una mínima de 1.740 metres, per tant, permet oferir una temporada molt llarga amb una qualitat de neu excepcional.

Aquest any, com a novetat, Grandvalira i Ordino Alcalís estrenen forfet conjunt, per tant, ara quan compres el forfet de Gran Valira, tens accés a 240 km de domini esquiable, 30 km més de pista. A més, aquest any s’ha ampliat la zona del Peretol, amb una nova entrada a l’estació, un nou telecadira i una nova pista.

Podràs comprar els forfets per a Grandvalira al Punt d’informació del nostre centre comercial Illa Carlemany, on aquesta estació d’esquí té instal·lada una taquilla. A més, és un dels millors llocs on comprar l’equipament d’esquí i visitar les diferents botigues per trobar allò que puguis necessitar. Recorda que també podràs descansar de la jornada i prendre una tassa de xocolata calenta a una de les nostres obertures més recents: la cafeteria Starbucks, o sopar en algun restaurant de la nostra gran oferta com Pizza Roma, Foster’s Hollywood o Burger King. Gaudeix d’aquesta temporada de fred!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany