Visita Illa Carlemany per l’encesa de les llums de Nadal

Visita Illa Carlemany per l’encesa de les llums de Nadal

Ens estem apropant al Nadal i els carrers i les festes nadalenques s’estan començant a preparar. El dijous 28 de novembre a partir de les 18.00h celebrarem un any més l’encesa de llums de Nadal al nostre centre comercial Illa Carlemany, en la que es podrà veure el gran projecte de decoració nadalenca que s’ha anat treballant durant tot l’any perquè els visitants i la població andorrana la gaudeixi.

La decoració canvia cada any però un dels elements que no pot faltar i que sempre precedeix la galeria és l’arbre de Nadal gegant de 14 metres d’alçada, que deixa bocabadat a qualsevol.

En aquesta festa del proper dijous, a partir de les 18h podrem gaudir dels tallers de pintacares, perquè els més petits puguin gaudir d’un dia d’allò més divertit! A les 18:30h, comptarem amb l’actuació dels personatges del Club Piolet, l’Andi, la Violeta i el Piolet, que faran un assaig general del compte enrere de l’encesa de llums.

A partir de les 19h, s’apagaran les llums i es donarà la benvinguda a l’humorista Jose Corbacho, el pregoner de l’encesa de llums que oferirà un breu monòleg per animar als assistents, acompanyat de música en directe, i llavors si, donar la benvinguda al Nadal.

Finalment, després del pregó, els visitants rebran un obsequi per agrair la seva assistència: un osset de peluix. Per aconseguir-lo, caldran que passin pel Punt d’Informació del centre comercial i reservar-ne una unitat els dies previs a l’esdeveniment fins que s’exhaureixin les 1.400 unitats que hi ha disponibles.

Aquest esdeveniment és un bon moment per aprofitar i realitzar les compres nadalenques, tot aprofitant per veure les decoracions i gaudir de l’esperit nadalenc d’enguany. En el centre comercial Illa Carlemany podràs trobar una gran quantitat d’opcions de regals per a fer a les persones que més estimes. A què esperes a venir?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany