Carregant Esdeveniments

DIUMENGE 2 DE MAIG, DIA DE LA MARE

2 maig, 2021
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Nena abraçant mare pel dia de la mare , feliç dia de la mare,Dia de la Mare Andorra

Perquè cada mare és única, perquè sou fortes, esportistes, valentes, actives i intrèpides, però també tendres, coquetes … No us canviarem mai!

Perquè després de tants anys les coneixem molt bé i sabem quin seria el regal que més s’ajusta a la seva personalitat, us proposem un concurs: entreu al nostre perfil d’Instagram, trieu una foto amb un article dels que us proposem de les botigues del centre comercial, i feu un comentari a la publicació explicant per què encaixa amb ella (també pots suggerir altres regals!). Entre tots els comentaris triarem el més original i l’autora o bé l’autor obtindrà una targeta regal de 100 euros.

BASES DEL CONCURS D’INSTAGRAM DIA DE LA MARE 2021 ILLA CARLEMANY

ILLA CARLEMANY, mitjançant la xarxa social Instagram, posa en marxa el concurs “Mare, no et canviaré mai”. Aquest concurs consisteix en comentar les fotografies proposades pel centre comercial.

1.- Objecte

El concurs “Mare, no et canviaré mai” consisteix a comentar la publicació de fotografies relacionades amb idees de regal del Dia de la mare, explicant de manera original, perquè la imatge triada seria el regal que li farien a la seva mare. De tots els comentaris, un jurat triarà el millor i serà el guanyador.

Els comentaris hauran de destacar per la creativitat de l’escrit.

2.-Durada del concurs

El concurs s’iniciarà el dia 26 d’abril a les 9 h i finalitzarà el dia 30 d’abril a les 14 h. No s’admetran a concurs comentaris publicats més enllà de l’hora de finalització del concurs.

3.-Forma de participació

Per participar en el concurs, s’haurà de tenir compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms/).

Els participants hauran de realitzar un comentari al post, explicant la tria de la imatge entre les 10 proposades.

Es pot participar sense límit de comentaris.

4.-Característiques dels comentaris

El comitè organitzador tindrà la facultat de rebutjar els comentaris i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge del centre comercial, així com aquelles que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

5.-Premis

Una targeta regal de 100 euros, vàlida només als establiments del centre comercial excepte a l’aparcament.

6.- Condicions de participació

Persones físiques. Podran participar-hi totes aquelles de 18 anys o més. Les persones que estiguin implicades en la definició i/o preparació d’aquest concurs, podran participar sense optar a premi.

Els participants assumeixen la responsabilitat envers el contingut de la proposta presentada i en seran responsables davant de tercers.

Sense límit de participacions.

La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de totes les bases, així com la submissió expressa a les decisions interpretatives del jurat.

7.- Comitè organitzador i jurat

El comitè organitzador està format per membres de l’equip de màrqueting d’illa Carlemany. El comitè organitzador tindrà la facultat de rebutjar i excloure del concurs els missatges que incompleixin els requisits i les condicions establerts en aquestes bases.

8.- Selecció de propostes guanyadores

El comitè organitzador seleccionarà el comentari guanyador d’entre tots els aquells que compleixin els requisits de participació descrits en aquestes bases i es presentin entre el dia d’inici i el dia de finalització del concurs.

La selecció del comentari es farà seguint els criteris de qualitat, exclusivitat, originalitat, singularitat, creativitat i innovació.

A partir del dia 30 d’abril a les 16h l’organització es posarà en contacte amb la guanyadora o el guanyador mitjançant el seu perfil a Instagram, i deixant un comentari amb missatge públic a la publicació del concurs, i a través d’una storieal perfil d’illa Carlemany.

El premi es podrà recollir al Punt d’informació de la PB a partir de l’1 de maig i fins al 7 de maig, presentant un document oficial que acrediti la identitat. Passat el termini de recollida, el premi quedarà sense efecte.

9.- Protecció de dades

Illa Carlemany respectarà en tot moment la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Details

Date: 2 maig, 2021
Esdeveniment Tags:

Recinte

Address: Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany, AD700 Andorra

Organitzador

Illa Carlemany