Carregant Esdeveniments

Escrivim aquest Sant Jordi

abril 23 - abril 25
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Des del centre comercial illa Carlemany us proposem escriure aquest Sant Jordi entre tots, gaudint de les activitats que oferim.

Durant tot el dia, a la planta baixa, disposeu d’un punt de venda de roses i de l’exposició dels contes guanyadors i finalistes del I Concurs de contes de Sant Jordi, organitzat pel Club Piolet d’Andorra Televisió. Podreu gaudir de l’exposició fins al diumenge 25, i comprovar així com fan volar la imaginació els nens i nenes de 6 a 12 anys seguidors del Piolet i la Violeta.

Els llibres, per tal d’organitzar millor les afluències i els aforaments així com la resta de mesures sanitàries, els podreu comprar directament a l’establiment Llibre Idees de la planta 2. El personal us atendrà per a aconsellar-vos i cercar aquell títol que voleu.

Entre els que pronostiquen com a possibles grans vendes apunten, en l’àmbit andorrà, Paraula d’Andorra, de David Paloma, i Carlemany i Andorra. Història de la Carta Pobla, el document que va originar una llegenda, d’Oliver Vergés Pons.

Pel que fa a autors catalans, probablement els títols més venuts siguin Consumits pel foc, de Jaume Cabré; L’home que va viure dues vegades, de Gerard Quintana, i La dona de la seva vida, de Xavier Bosch. També entrarà en la pugna Sira, de María Dueñas, en la versió catalana.

Us convidem a escriure aquest Sant Jordi amb nosaltres!

Detalls

Inici: abril 23
Finalització: abril 25
Etiquetes de l'Esdeveniment: