Carregant Esdeveniments

Exposició “Una finestra a la vida”

3 maig, 2021 a les 09:00 - 16 maig, 2021 a les 23:30
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Quadre d'Exposició Sónia Miguéns Una finestra a la vida

Obres de Sónia Miguéns.

Fins al 16 de maig.

La barreja de colors aplicats amb la tècnica del Soft Pastel, donen com a resultat una creació de sentits enfrontats nascuts a partir d’una perspectiva molt personal de l’artista.

Malgrat la seva formació en Belles Arts i Disseny, i al marge de l’experiència obtinguda al llarg del temps en ambdós camps, durant els darrers anys els seus treballs s’han mantingut en un pla molt íntim i personal. Amb l’arribada del confinament, la vocació, les ganes contingudes, així com nous estímuls derivats del seu creixement personal, han propiciat el seu retrobament amb l’art de manera més constant i intensa, un fet que l’ha dut no solament a tornar a crear, també a fer-ho mitjançant un nou estil i una nova tècnica que mai havia utilitzat, la tècnica del Soft Pastel.

Aquesta nova empenta i dedicació, juntament a la seva imaginació a l’hora d’interpretar l’entorn, queden clarament reflectits en totes les làmines que completen “Una finestra a la vida”, el seu darrer treball que podeu veure fins al 16 de maig a la planta baixa d’illa Carlemany.

Details

Start: 3 maig, 2021 a les 09:00
End: 16 maig, 2021 a les 23:30

Recinte

Address: Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany, AD700 Andorra

Organitzador

Illa Carlemany