Carregant Esdeveniments

Històries per viure!

16 gener, 2023 - 29 gener, 2023
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Exposició atida home

Exposició itinerant organitzada per ATIDA

Planta baixa d’illa Carlemany

L’exposició itinerant “Històries per viure”, arriba al centre comercial illa Carlemany. Organitzada per l’Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra, ATIDA, és una mostra fotogràfica que presenta al visitant l’experiència de la donació i el trasplantament d’òrgans des d’un punt de vista íntim i personal, i cerca sensibilitzar-lo de la importància de la donació d’òrgans.

Les fotografies que conformen la mostra -patrocinada pel COIA i obra de la fotògrafa i infermera del SAAS Chiqui Novis- conviden a reflexionar al voltant del gest generós de la donació i l’oportunitat de vida. Per fer-ho, el projecte ha comptat amb la col·laboració altruista de la mateixa artista, la qual ja ha utilitzat anteriorment la fotografia com a mitjà d’expressió de temes relacionats amb la salut, així com de persones d’Andorra que han rebut un trasplantament gràcies a la solidaritat de donants vius o de donants i les seves famílies en les seves darreres voluntats.

Acollir aquesta exposició és una mostra més de la implicació del centre comercial amb el país, la seva gent, les seves problemàtiques i la recerca de la sensibilització envers aquestes. L’aparador que suposa illa Carlemany, amb el seu flux de persones diàries, és un bon punt d’aturada per aquesta exposició itinerant que va començar el recorregut al Museu Carmen Thyssen d’Andorra, a mitjans de l’any passat, i s’ha mostrat per diverses sales d’arreu d’Andorra.

 

Details

Start: 16 gener, 2023
End: 29 gener, 2023

Recinte

Address: Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany, AD700 Andorra

Organitzador

Illa Carlemany