Diumenge 14 de maig, t’esperem a la Cursa Popular illa Carlemany!

Diumenge 14 de maig, t’esperem a la Cursa Popular illa Carlemany!

 

No hi ha excusa per a no participar en l’esdeveniment esportiu més popular de l’any a Andorra. Amb les amistats, amb la família, amb els companys i companyes de feina, o, simplement, sol o sola —però juntament amb gairebé tres mil persones més—, no hi pots faltar. Encara ets a temps d’inscriure-t’hi de manera presencial del 8 al 13 de maig, a illa Carlemany, el centre d’Andorra.

 

Punts d’inscripció i de recollida de material

Com cada any, la setmana prèvia a la celebració de la cursa és el moment d’anar a illa Carlemany a recollir el dorsal, el xip o la samarreta, o bé d’inscriure’s a l’esdeveniment de manera presencial, si esperes a darrera hora per veure quin temps fa.

 

Els punts d’informació de la cursa estan situats a la planta baixa i obren cada dia, de 12 h a 20 h. Dissabte, d’11 h a 20 h.

 

La samarreta solidària

La compra de la samarreta solidària és opcional, però no té preu portar-la en el moment de córrer i saber que contribueixes a una causa solidària, perquè la Cursa Popular aporta a la celebració aquest vessant especial. Aquest any, els diners recollits es destinaran al Banc d’Aliments de Càritas Andorrana.

 

A més, tots els participants que col·laborin amb la causa solidària comprant la samarreta rebran com a obsequi una motxilla sostenible i una invitació per a visitar un museu d’Andorra, fins que se n’exhaureixin les existències.

 

Sorteig de targetes regal d’illa Carlemany de 150 €

Totes les persones majors d’edat que participin en la Cursa Popular amb dorsal i xip de cronometratge, i la finalitzin entraran en el sorteig de quinze targetes regal d’illa Carlemany. Cada targeta és de 150 € i és vàlida en qualsevol establiment del centre comercial, excepte a l’aparcament. Fins dissabte a les 15 h, es pot formalitzar la inscripció presencial i optar a portar dorsal amb xip.

Illa Carlemany