Descobreix una altra Andorra amb illa Carlemany

Descobreix una altra Andorra amb illa Carlemany

Molts atractius, aptes per a tot tipus de turista

Andorra ofereix un munt d’atractius que la converteixen en destinació ideal per a una escapada de cap de setmana, de pont o de vacances. Té la particularitat que en un espai geogràfic relativament petit hi ha molta cosa per fer i per veure, i això satisfà qui vol gaudir de les compres, a qui la natura el torna boig o qui cerca fer una mica de tot: muntanya, compres, esport, relaxació i conèixer el patrimoni cultural.

La cultura com a inspiració per al teu viatge

Probablement sigui la cara més desconeguda d’Andorra, però aquest petit país concentra un patrimoni cultural grandiós. Arreu hi ha mostres d’art religiós i romànic. Tant els poblets com els carrers més bulliciosos apropen secrets i curiositats de la cultura local als visitants, i la vintena de museus, repartits per totes les parròquies, ofereixen art i tradició i permeten descobrir la manera de fer i de viure d’aquestes valls.

Conèixer Andorra a través dels seus museus i monuments

Coneixes l’Espai Columba? I la Casa de la Vall? Saps que a Encamp hi ha el Museu de l’Automòbil? Et vols fer una idea de com vivia i de què vivia la gent aquí abans del boom del turisme?

illa Carlemany i Museus d’Andorra et conviden als museus nacionals

El centre comercial et regala entrades amb el teu tiquet de compra o consumició

Del 28 d’octubre a l’1 de novembre, ambdós inclosos, presentant al Punt d’Atenció al Client un tiquet de compra o de consumició de qualsevol establiment del centre comercial, igual o superior a 20 €, aconseguiràs dues entrades per visitar qualsevol d’aquests museus nacionals: Espai Columba, a Santa Coloma; Farga Rossell, a la Massana; Museu de l’Automòbil, a Encamp; Museu Casa d’Areny-Plandolit, a Ordino; Casa de la Vall, a Andorra la Vella, i Casa Rull, a Sispony.

Illa Carlemany