Arriba la 12a edició de la Cursa Popular illa Carlemany!

Arriba la 12a edició de la Cursa Popular illa Carlemany!

La 12a edició de la Cursa Popular illa Carlemany —emmarcada en el Dia de l’Esport per a Tothom 2023— se celebrarà el diumenge 14 de maig. Viurem l’esdeveniment esportiu popular més gran del país, amb la intenció d’igualar o superar les xifres rècord de les edicions d’abans de la pandèmia de 3.000 persones participants.

Cursa de 5 km o de 2 km

Aquest any també hi ha la possibilitat de fer el recorregut de 5 km o el de 2 km. La sortida és al carrer del Consell de la Terra, situat darrere del centre comercial illa Carlemany, a les 10.30 h per al recorregut llarg i a les 10.40 h per al més curt. La posició dels participants en cada cursa es farà de la mateixa manera que en anys anteriors.

Les dues curses transcorren pels carrers d’Escaldes-Engordany i d’Andorra la Vella, i acaben al parc Central de la capital. La de 5 km proposa el trajecte més llarg i, també, el més dur, pels desnivells dels carrers que recorre a la part alta d’Escaldes-Engordany.

Obertes les inscripcions en línia

Les inscripcions en línia ja estan obertes fins al dilluns 1 de maig a mitjanit. En el moment de formalitzar la inscripció, es pot tramitar el dorsal, el xip i la compra de la samarreta commemorativa, així com disposar de tota la informació necessària.

La setmana prèvia a la celebració, la del 8 al 13 de maig, illa Carlemany acull els envelats de la cursa, on es pot recollir el material i també hi ha temps per a apuntar-se a la cursa de manera presencial. Val a dir, però, que les persones que esperin a apuntar-s’hi de manera presencial no tindran els mateixos avantatges que les que hagin formalitzat la inscripció en línia.

Final de festa i sorteig de targetes regal

El final de festa és al parc Central de la capital. A les 11.30 h, aproximadament, és previst fer el lliurament de trofeus i regals als tres primers classificats de cada categoria. A més, totes les persones inscrites que acabin la cursa opten al sorteig de 15 targetes regal d’illa Carlemany, de 150 € cadascuna.

Illa Carlemany